Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” muzicēs ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš

Redakcija
Redakcija

15. februārī plkst. 17.00 Kultūras pils “Ziemeļblāzma” kamerzālē norisināsies Mārča Auziņa izpildīta koncertprogramma “Aizrautība”. Pēc pirmās soloprogrammas “Viens” lieliskajiem panākumiem (43 koncerti), Mārcis Auziņš ar lielu aizrautību ķēries pie jaunas koncertprogrammas veidošanas ar savu uzticamāko “cīņu biedreni” – ģitāru. Koncertā dzirdēsiet gan Mārča Auziņa paša komponētos skaņdarbus, gan viņa veidotās dziesmu kaverversijas ģitārai.

Mārcis Auziņš par savu koncertprogrammu saka: “Aizrautība ir pastāvīgs un īpašs stāvoklis, kas man atkal un atkal liek meklēt, klausīties, strādāt un augt, komponēt un darināt. Ģitārspēle ir liela daļa no mana ceļa, un esmu pateicīgs visumam par iespēju to darīt un dalīties ar katru, kurš ir bijis un būs ar mani solokoncertos visā Latvijā. Uz tikšanos tur – aizrautībā, kur viss ir iespējams…”

Biļetes ir nopērkamas Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīze” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv, to cena – 10 eiro.