Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Latvijas labākie dziedošie aktieri 10.augustā tiksies Ikšķilē

Redakcija
Redakcija

10.augustā ar Ikšķiles novada domes un Ikšķiles kultūras pārvaldes vadītājas Daces Jansones sapratni atbalstu jau otro gadu pēc kārtas Ikšķiles brīvdabas estrādē norisināsies Latvijas dziedošo aktieru salidojums. Pasākumā netrūks ne joku, ne populāru dziesmu, bet par muzikālo pavadījumu vakara garumā rūpēsies instrumentālais ansamblis. Vakara vadība uzticēta populārajiem aktieriem Voldemāram Šoriņam un Zigurdam Neimanim.

Krāšņajā koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Zigurds Neimanis, Voldemārs Šoriņš, Dailes teātra aktieri Gints Andžāns, Aldis Siliņš, Lauris Subatnieks un Gundars Silakaktiņš, Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska un Daugavpils teātra aktieri Māris Korsietis, Kristīne Veinšteina, Egīls Viļumovs un Lidija Breska. Pasākuma dalībniekiem pievienosies arī aktieri Rūdolfs Plēpis un Guntis Skrastiņš.

„Šī būs lieliska iespēja vienuviet sastapt Latvijas labākos un populāros dziedošos aktierus, lai kopā ar viņiem izdziedātos no sirds un labi pavadītu vakaru, jo pasākuma programmā iekļautas mīļas un klausītājiem labi pazīstamas dziesmas,” pauž koncerta organizatori, uzsverot – dziedošo aktieru salidojums kļūst par labu tradīciju, jo augusta otrajā nedēļā notiks jau otro gadu pēc kārtas.

Pasākuma laikā būs pieejama „Dziedošo aktieru salidojuma koncertprogramma” – Salidojuma otrā dziesmu grāmata. Tā ļaus klausītājiem ne tikai dziedāt līdzi, bet arī iegūt savā rīcībā īpašu piemiņas izdevumu. Katrā dziesmu grāmatā būs lapa ar dziesmas vārdiem un autogrāfa vieta, lai katrs apmeklētājs pēc vēlēšanās pēc koncerta varētu pieiet pie sava iemīļotā aktiera un palūgt autogrāfu. Turklāt, tā kā pasākums notiek Ikšķilē, vesels atvērums Dziesmu grāmatā tiks atvēlēts tieši informācijai par Ikšķili, pilsētas ievērojamākajām vietām un vēsturei.

Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā, kafejnīcā „Rūberts” Ikšķilē pie dzelzceļa stacijas (Daugavas prospektā 67), kā arī pasākuma norises vietā.

Biļetes cena iepriekšpārdošanā – EUR 10, pasākuma dienā uz vietas – EUR 15. Invalīdiem ieeja, uzrādot invalīda apliecību, ir EUR 7. Bērniem līdz 10.g.v. ieeja uz pasākumā – bez maksas.