Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Atklāta "Origo Summer Stage" vasaras skatuve un Maestro veltīta fotoizstāde

2. jūnijā laukumā pie tirdzniecības centra „Origo” tika vērienīgi atklāta „Origo Summer Stage” 7. sezona. Visu vasaru pilsētniekiem un tās viesiem būs iespēja baudīt kvalitatīvus un daudzveidīgus bezmaksas koncertus. Atklāšanas koncertā skatītājus priecēja „Musiqq”, „Latvijas Radio Brass Band” un Kristīne Prauliņa (mākslinieciskais konsultants Maestro Raimonds Pauls).

“Origo Summer Stage” aizvadīs savu septīto sezonu un arī šajā vasarā Stacijas laukumā būs iespēja sajust Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu. Šogad koncertu apmeklētājiem visu vasaru būs iespēja apskatīt arī unikālu džeza fotoizstādi, kas ir veltīta latviešu izcilajam komponistam un pianistam Maestro Raimondam Paulam. Tā kā Maestro ir ne tikai izcils džeza kompozīciju autors un izpildītājs, bet savulaik vadījis arī Latvijas Radio bigbendu un bijis džeza improvizācijas klases vadītājs Konservatorijā, izstāde „Laikmeti mainās, džezs paliek. Džezs Latvijā” ir veltījums viņam jubilejas gadā.

Papildu informācija par Summer Stage kultūras pasākumiem un aktivitātēm pieejama interneta vietnē www.summerstage.lv.

Visi „Origo Summer Stage” koncerti apmeklējami bez maksas.
Vērtējums: +2