Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Šobrīd tiešraidē: koncerts "Šai zemē man visa pasaule"

Redakcija
Redakcija
KultūrasVēstis.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā no plkst. 18.00 tiešraidē no Valkas noskatīties Valsts akadēmiskā kora "Latvija" koncertu "Šai zemē man visa pasaule". Koncerts ir veltīts Latviešu Pagaidu Nacionālās padomes simtgadei. "Šai zemē man visa pasaule" diriģents ir Māris Sirmais. Koncertā skanēs Latvijas komponistu – Jēkaba Jančevska, Lolitas Ritmanes, Jura Kulakova, Ellas Mačēnas, Andra Vecumnieka, Jura Vaivoda, Ērika Ešenvalda, Ulda Marhilēviča, Platona Buravicka, Edgara Raginska, Jāņa Ķirša un Santas Ratnieces – jaundarbi un veltījumi Latvijas simtgadei.

Koncerta tiešraide ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

Tiešraide 2. decembrī no plkst. 18:00 skatāma šeit:
Vērtējums: