Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Otrajā Adventā Mazajā ģildē muzicēs Kārlis Kazāks

Redakcija
Redakcija

Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā Ģilde” 6. decembrī plkst. 18.00 dziesminieks Kārlis Kazāks, ģitārists Māris Bīmanis un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs dāvās klausītājiem koncertu “Tava elpa uzziedēs”.

Ziemassvētku gaidīšana ir īstais laiks, lai ikdienas vienmuļībā izbrīvētu brīdi pārdomām par sevis sakārtošanu, kā arī atskatītos uz pavadāmajā gadā piedzīvoto, izvērtētu sevi un apcerētu nākamo gadu kā iespējamu jaunu sākumu. Līdzīgus jautājumus savā mūzikā risina Kārlis Kazāks, domājot par esību un būšanu šajā pasaulē: “Tā var būt gan rāma plūšana pa sen zināmu un lēni mainīgu gultni, tā var būt citas gultnes atklāšana, pat jaunas veidošana paša spēkiem.”

Piedaloties dažāda mēroga projektos gan Latvijā, gan ārvalstīs, Kārlis Kazāks ir muzicējis kopā ar daudziem māksliniekiem, tostarp arī ģitāristu Māri Bīmani, kurš ir piedalījies visu dziesminieka solo albumu tapšanā. “Man ir paveicies, ka ceļš ir atvedis mani pie brīnišķīgiem mūziķiem. Es baudu katru mūsu kopā muzicēšanas un būšanas mirkli,” stāsta Kārlis Kazāks. Koncertu ar savām un dažādu latviešu dzejnieku pārdomām papildinās Latvijas Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs.

Mierpilnu un harmoniskas mūzikas koncertu rīkošana Mazajā ģildē Adventa laikā ir kļuvusi par tradīciju, kas ar Rīgas domes atbalstu tiek īstenota jau vairākus gadus.

Ieeja koncertā bez maksas.