Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Leģendārā AURORA priecē "Laba Daba" apmeklētājus īpašā koncertā

Redakcija
Redakcija
Lieliskā atmosfērā Līgatnes pagasta Ratniekos noslēdzies starptautiskais mūzikas festivāls "Laba Daba". Viena no festivāla naglām bija leģendārās rokgrupas "Aurora" koncerts pirmās festivāla dienas vakarā. Uz lielās skatuves tika izdziedāti visi grupas lielākie senie hīti, mazāk dzirdēti skaņdarbi, kā arī šisvasaras jaunums- Mēs esam nulles.

Grupa Aurora dibināta 1987. gadā, pastāvēja 5 gadus, taču šajā laikā grupai nav daudz oficiāli izdotu ierakstu, bet zināmākās dziesmas “Sadauzītais bundzinieks”, “Fetišists”, "Barjera". 1992. gadā, solistam Ritvaram Dižkačam dodoties uz ārzemēm, grupa izjuka. 2014. gadā R. Dižkačs atjauno "Auroru", tā uzstājas Rīgas klubos un Jumpravas jubilejas koncertos, arī 2015. gada festivālā "Positivus". Šovasar tika publiskots tikko ierakstītais singls "Mēs esam nulles", notiek darbs pie grupas debijas albuma, kuru paredzēts izdot rudenī. Festivālā "Laba Daba'' apmeklētājiem bija reta un unikāla iespēja redzēt un dzirdēt pilnu grupas koncertu.

KultūrasVēstis.lv piedāvā nelielu ieskatu koncertā
Vērtējums: +1