Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Jau šo svētdien Sāra Braitmena ar koncertprogrammu “HYMN” Arēnā Rīga

Redakcija
Redakcija

Jau šo svētdien, 3.novembrī, Arēnu Rīgu no jauna apburs fenomenālā trīs oktāvu vokāla īpašniece Sāra Braitmena. Pasaules visu laiku veiksmīgākais soprāns Latvijas galvaspilsētā viesosies jaunākā albuma “Hymn” koncertturnejas ietvaros. Sāras Braitmenas vienpadsmitais studijas albums “Hymn” tika izdots 9.novembrī un uzreiz ieņēma 1.vietu gan Billboard klasiskās mūzikas, gan crossover topos.

"Esmu tik priecīga dalīties ar šo albumu. “Hymn” ir aizraujoši eklektisks, aptver dažādus stilus, un es ar cerībām raugos uz iespēju pasaules tūres ietvaros izpildīt arī jaunās dziesmas. Katrs projekts, kurā esmu iesaistījusies, vienmēr sācies no emocijām, un arī šoreiz es gribēju radīt kaut ko, kas izklausās skaisti un pacilājoši. Man himna nozīmē prieku - cerības un gaismas sajūtu, kaut ko, kas ir pazīstams un drošs, un es ceru, ka šī sajūta rezonēs ar mūziku," paskaidro Sāra Braitmena.

Pirms koncerta Rīgā, Sāra Braitmena ar koncertprogrammu “HYMN” jau uzstājusies citviet pasaulē, tai skaitā Amerikas Savienotajās Valstīs, kur mūzikas kritiķi novērtējuši šovu kā neaizmirstamu un pārsteidzošu priekšnesumu, kurā pati dziedātāja ir kā žilbinošs centrējošs elements. Orlando mūzikas apskatnieki raksturo koncertu kā mirdzošu apģērbu modes parādi ar grezniem kroņiem, taču tieši Sāras Braitmenas balss ir tā, kas patiesībā žilbina visvairāk. Savukārt Kanādas mūzikas recenzenti nosaukuši Sāru Braitmenu par dzīvu mākslas darbu.

Svētdienas vakara laika plāns:
18.30 ieeja pasākumā
20.00 koncerta sākums
22.30 koncerta beigas

Informējam, ka koncerts būs divās daļās.

Sāra Braitmena pazīstama ar trīs oktāvu plašo vokālo diapazonu un to, ka radījusi klasiskās un mūsdienu mūzikas simbiozes jeb classical-crossover novirzienu. Karjeras laikā pārdoti vismaz 30 miljoni viņas ierakstu vienību. Viņa ir vienīgā māksliniece, kuras vārds vienlaikus atradies gan Billboard klasiskās, gan deju mūzikas topos, un viņa saņēmusi vairāk nekā 180 zelta un platīna apbalvojumus vairāk nekā 40 valstīs. Tāpat mēs viņu zinām kā ikonisko lomas izpildītāju rokoperā “Operas spoks”, kuras ieraksti tiražēti vismaz 40 miljonos eksemplāros. Braitmenas duetā ar Bočelli iedziedātais Time To Say Goodbye ir vairāk nekā 12 miljonos eksemplāru tiražēts starptautisks panākums. “Eden”, “La Luna”, “Harem” un “Symphony” - visi šie albumi nokļuva Billboard topa virsotnē, un tiem sekoja veiksmīgas starptautiskas koncertturnejas. Vēl noteikti jāpiemin tādi prestiži pasākumi, kā 2007.gada veltījumkoncerts princesei Diānai, 1992.gada Barselonas un 2008.gada Pekinas Olimpisko spēļu ceremonijas.

Biļetes vēl pieejamas “Biļešu serviss” tīklā un Biļešu Serviss - Biļešu Serviss