Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Šonedēļ — pēdējā iespēja nopirkt biļetes uz festivālu “Laima Rendezvous Jurmala 2020” par īpašu starta cenu

Redakcija
Redakcija

Ir atlikušas vien dažas dienas, lai iegādātos biļetes uz starptautisko mūzikas festivālu “Laima Rendezvous Jūrmala” par īpašu starta cenu. No 4.oktobra biļešu cena paaugstināsies par 10 - 50 eiro, atkarībā no vietas, brīdina organizatori.
“Festivāls notiks sesto reizi un ilgs trīs dienas, no 24. līdz 26.jūlijam. Ažiotāža ap biļetēm nemitīgi palielinās: pērnvasar atsevišķi koncerti bija izpārdoti jau vairākas nedēļas pirms festivāla. Mēs esam nākuši pretī visuzticīgākajiem skatītājiem, radot iespēju nopirkt biļetes iepriekš un par īpašu cenu,” pastāstīja festivāla ģenerālproducente Elita Mīlgrāve.

Kā uzsvēra producente, biļešu cenas tika palielinātas vairākos posmos: “Tuvāk festivālam, kā arī tā norises laikā biļešu cenas palielināsies. Tagad ir visizdevīgākais brīdis nodrošināties, ka patiešām redzēsiet unikālos koncertus, kuros populāri dažādu valstu mākslinieki dzied Laimas festivāla orķestra pavadījumā. Vēl ir laiks mobilizēties un līdz piektdienai izmantot piedāvājumu oficiālajā vietnē!”

Gatavošanās festivālam “Laima Rendezvous Jūrmala 2020” sākās jau septembrī. Nav noslēpums, ka Laima pati sev un savai komandai izvirza aizvien augstākus profesionālos mērķus. “Labas lietas ir jāatkārto, tādēļ mēs rīkojam festivālu vēl un vēlreiz. Nemitīgi pieaugoša kvalitāte visam — skaņai, scenogrāfijai, pašam šovam — tas ir “Laima Rendezvous Jūrmala” svarīgākais princips, tāpat kā aizvien plašākā populāro dalībnieku ģeogrāfija... Jau tagad var teikt, ka nākamvasar visus festivāla skatītājus gaida kas grandiozs,” uzsver Mīlgrāve.

2019.gadā estrādes dīvas Laimas Vaikules izveidotajā festivālā piedalījās 50 populāri mākslinieki no 15 valstīm. Festivāla televīzijas pārraižu aptvertā kopējā auditorija ir gaindrīz 100 miljonu skatītāju.

Festivālā “Laima Rendezvous Jūrmala” ir piedalījušies šādi mākslinieki: Kriss Normans, Mario Biondi, Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Valērijs Meladze, Monss Selmerlevs, Monatiks, Stass Mihailovs, Inese Galante, Hibla Gerzmava, Kristīne Opolais, Lolita, Nino Katamadze, Aļona Sviridova, Andrejs Makarevičs, Jeļena Vaenga, Semjons Sļepakovs, Sergejs Mazajevs, Vahtangs Kikabidze, Nani Bregvadze, Noa, NK, Roberto Kel Toress, Ļubova Uspenska, Makss Barskihs, Uku Suviste, Intars Busulis, Freedom Ballet un daudzi citi.

Plašāka informācija un biļetes: laimafestival.lv