Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Septembris — jaunu apņemšanos laiks: Pashkevich Jazz Club pieņems ciemos Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas studentus un labākos Latvijas mūziķus

Redakcija
Redakcija

Rudens sākums cieši asociējas ar mācībām un visa jaunā sākumu: Pashkevich Jazz Club ne tikai piedāvā dzīvās mūzikas vakarus gandrīz katru dienu, bet arī uzsāk sadarbību ar Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmiju. Jau 25. septembrī klubā tiks uzsākta Joseph Willow’s Jazz Club džeza pasākumu sērija: džeza nodaļas studenti parādīs koncertprogrammu, bet topošie skaņu režijas speciālisti apskaņos koncertu. Pēc koncerta notiks jam session, pievienoties kuram varēs jebkurš interesents, un līdzīgi pasākumi tiek plānoti reizi mēnesī.

Septembri klubā atklās Jolanta Gulbe-Paškeviča ar programmu bossa nova stilā. Bez tradicionāla džeza septembrī klubā izskanēs arī dzīvespriecīgs fanks, rokenrols, hard bops, fadū, slavens Latvijas diksilends un dzeja ar improvizēto džezu, kā arī daudzas citas žanra nokrāsas daudzpusīgo Latvijas un ārzemju džeza mūziķu izpildījumā.

Džeza klubu pašā Vecrīgas sirdī pazīst gan labas mūzikas, gan garšīga ēdiena piekritēji no visas pasaules. Nelielās mājīgajās telpās skan dažādas džeza variācijas vadošo Latvijas un ārzemju mūziķu izpildījumā, un restorānā tiek pasniegti Eiropas un Latvijas virtuves ēdieni.