Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: ŠOBRĪD TIEŠRAIDĒ: Dziesmu un deju svētku gājiens

Redakcija
Redakcija
XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki ir klāt! KultūrasVēstis.lv sadarbībā ar LMT Straumi aicina šodien, 1. jūlijā no plkst. 17.00 tiešraidē vērot tradicionālo svētku dalībnieku gājienu. Tiešraides vadītāji Māra Sleja un Rihards Sniegs pievienosies gājienam Rīgas ielās, lai izbaudītu īpašo noskaņu un sajustu emocijas, kas valda dziedātāju un dejotāju rindās no visas Latvijas. Ikviens interesents visā pasaulē varēs sekot līdzi Latvijas simtgades Dziesmu un deju svētku norisei savos viedtālruņos. LMT Straume piedāvās 13 tiešraides no koncertiem, notikumiem, mēģinājumiem un aizkulisēm. Tāpat būs pieejami katras svētku dienas spilgtāko un nozīmīgāko notikumu video apskati.

Dziesmu un deju svētku tiešraides, video stāsti un notikumi skatāmi arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti dalīties savos iespaidos Twitter diskusijās, lietojot tēmturus #DzSv un #AtspēkoMītu.
Vērtējums: