Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Deju zelta izlase Ziemeļblāzmas tradicionālajā ballē kopā ar Diānu Pīrāgs un “Mirage Jazz Orchestra”

Redakcija
Redakcija

18. martā pulksten 19.00 Kultūras pils „Ziemeļblāzma” Lielajā zālē notiks ikgadējā deju balle, kas izveidojusies kā tradīcija jau kopš pils aizsākumiem un pēc publikas pieprasījuma atjaunota arī pēc tās rekonstrukcijas.

Ballē muzicēs „Mirage Jazz Orchestra” grupa un talantīgā spēcīgās balss īpašniece ar Latīņamerikas temperamentu Diāna Pīrāgs. Programmā deju zelta izlase - fokstrots, rumba, ča ča ča, lēnais valsis, kviksteps, samba, džaivs, Vīnes valsis un tango.

“Mirage Jazz Orchestra” - pieredzējis orķestris, kas nospēlējis neskaitāmas balles un kura repertuārā ir visdažādāko stilu mūzika – sākot no džeza klasikas līdz pat pazīstamām popmūzikas melodijām. Orķestris ar izciliem panākumiem koncertējis visā Latvijā, piedalījies dažādos starptautiskos džeza festivālos. Uzstājies kopā ar tādiem spožiem izpildītājiem kā Paskāla fon Vrobleska, Ola Onabule, kā arī pašmāju – Intaru Busuli, Laimi Rācenāju, Normundu Rutuli, Andri Ērgli, Ingu Bērziņu, Jolantu Gulbi, Aiju Vītoliņu un citiem.

Balles apmeklētāji aicināti ņemt līdzi groziņus. Pasākuma laikā darbosies arī bufete. Galdiņu rezervācija līdz 16. martam zvanot pa tālruni +371 67848849.

Biļetes (8.00 EUR) var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā un kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā.