Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa "Ceļojums" ierakstījuši albumu "Pirmā pietura"

Redakcija
Redakcija
Starp koncertiem, kāzām, zaļumballēm, kādā siltā vasaras dienā pieci draugi, kas apvienojušies grupā "Ceļojums", piestāja Valmierā un ierakstīja 10 dziesmas. Albumu var bez maksas lejupielādēt vai iegādāties par paša nosauktu cenu grupacelojums.bandcamp.com. Tāpat albums atrodams visos populārākajos mūzikas straumēšanas kanālos. Deviņu dziesmu mūzikas autors ir grupas solists Jānis Krūmiņš, bet vārdus ir sarakstījuši tādi autori kā Elita Tilčika, Dj Dark, Astrīda Ivaska un solists Jānis. Albuma pēdējā dziesma "Šķiršanās" ir grupas "Palsa" dziesma, kas ieguvusi jaunu aranžējumu un skanējumu.

Paldies visām iesaistītajām personām, kas palīdzēja albuma tapšanā, un vislielākais paldies skaņu inženierim Arturam Skujiņam-Meijiņam un Hodila Records. Grupa "Ceļojums" joprojām uzstājas koncertos, privātos un publiskos pasākumos, par kuriem informāciju var iegūt grupas mājaslapā – grupacelojums.lv, kā arī sociālajos tīklos un mūzikas straumēšanas vietnēs – Spotify, Deezer, iTunes. Grupas sastāvs nemainīgs: Jānis Krūmiņš – vokāls, akustiskā ģitāra, Armands Zviedris – taustiņi, vokāls, Tīna Tilčika – bass, Artis Avotiņš-Lācis – bungas, Reinis Rijnieks – elektriskā ģitāra.

Tiekamies pasākumos!
Vērtējums: