Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Velns ar dakšu un Ķesteris ar pārgrieztām vēnām grupas Ryga jaunajā video

Redakcija
Redakcija
Grupa RYGA, kura nesen laida klajā savu debijas albumu “Catch Her Groove”, kā arī uzstājās festivālos “Saldus saule”, “Laba daba” un “LĪVIfest”, un ir jau pazīstami ar saviem provocējošajiem dziesmu video, laiž klajā jaunu un izaicinošu dziesmas “Give Me Your Love “ filmiņu.

Dziesma ir ieķļauta Dž. Dž. Džilindžera režisētās “Dailes teātra” izrādes “Bannija Manro nāve” skaņu celiņā. Izrādes atkal atsāksies septembra beigās. Par mūziku šai izrādei grupas līderis Mārcis Judzis tika nominēts šī gada “Spēlmaņu nakts” balvai un ir saņēmis lieliskas recenzijas un atsauksmes no mūzikas profesionāļiem. Jaunajā klipā dalību ņem “Dailes teātra” aktieri Ģirts Ķesteris, Ieva Segliņa un Kaspars Zāle (velna lomā).

Video klipa autors ir Artis Dzērve, kurš veidoja arī iepriekšējo grupas RYGA dziesmas “Bunny Munro Waltz” videoklipu, kuru pavisam nesen savā ēterā rādīja arī Vācijas TV kanāls 3sat. Un tas nenotika nejauši. Šī gada beigās sadarbībā ar kompāniju “Rough Trade” grupas albums tiks izdots un izplatīts arī Vācijā, Austrijā un Šveicē. Pašlaik rit sarunas arī par grupas turneju Vācijas klubos albuma izdošanas laikā.
Vērtējums: