Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Ivo Fomins vairs neklusēs

Redakcija
Redakcija

Japāņu paruna vēsta – “Uzmanies no tiem, kas klusē...”.

Par to arī Ivo Fomina jaunā dziesma “Klusētājs”, kas iekļauta dziedātāja albumā “Nekas jau nebeidzas”. Dziesmas mūzikas autors ir pats Ivo Fomins, bet vārdus rakstījis Guntars Račs.

Ivo Fomins: “ Ne reizes vien dzīvē esmu pieredzējis situācijas, kad “tie klusie ūdeņi izrādās tie dziļākie”, un ne vienmēr labā nozīmē. Man labāk patīk, ja cilvēks ir atklāts un viņa nodomi ir saprotami. Taču mēs esam dažādi. Es gan pats esmu nolēmis neklusēt un sacīt visu, ko domāju, arī savās dziesmās. ”

Guntars Račs: “ Šī japāņu paruna man lika aizdomāties, un bija kā motīvs šīs dziesmas vēstījumam. Strādāt ar Ivo man joprojām sagādā lielu baudu, jo nav daudz dziedātāju, kuru balsij piemīt tā rokmūzikas enerģija, kas ir Ivo. Ar laiku Ivo ir iemācījies to pārvaldīt, lieki neforsējot un piešķirot tai daudz lielāku ticamības devu. Un koncertos viņš ir lielisks, tāpēc es ceru, ka arī šī dziesma sasniegs savu klausītāju, ja ne ar radio, tad ar koncertu starpniecību”.



CD: Ivo Fomins - Nekas jau nebeidzas - MICREC
iTunes: https://goo.gl/9qiJi9
Spotify: https://goo.gl/kdQFjm