Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Gruzdiņš un “Refleksija” pārsteidz ar Freimaņa dziesmu

Redakcija
Redakcija
Šogad latviešu mūzikas mīļotāju ausis pārsteigusi grupa “Refleksija” un solists Arturs Gruzdiņš ar neordināru grupas “Tumsa” dziesmas “Bet maijpuķītēm jāpaliek” versiju. Nesen klajā nākusi vēl viena kaverversija roķīgās noskaņās – dziesma “Riekstkoka sirds”. Ar šiem abiem darbiem “Refleksija” pamatīgi sakustinājusi tūres “Mans draugs Mārtiņš Freimanis” koncertzāles.

Stāsta Arturs Gruzdiņš, grupas “Refleksija” solists un šova «X Faktors» pirmās sezonas uzvarētājs: “Izvēlēties to īsto un vienīgo dziesmu nemaz nebija tik vienkārši, izskatījām un izklausījām diezgan daudz no “Tumsas” repertuāra. Atļaušos teikt, ka tas ir kā ar mīlestību, vai nu ir klikšķis, vai nav. Un tā notika arī ar Maijpuķītēm - kad sarakstā tikām līdz šai dziesmai, viss tapa vienā mirklī - bija skaidra aranžējums, skanējums un noskaņa. Savukārt Riekstkoka sirds bija pirmā dziesma, ko apspriedām, kad sākām meklēt dziesmu, kuru ieskaņot. Atmetām to, jo tā jau oriģināli bija roķīga, bet mēs vēlējāmies pārveidot kaut ko līdz nepazīšanai. Tūres ietvaros mums palūdza uztaisīt vēl vienu dziesmu, lai koncertos būtu vēl kāds gabals, ko izpildīt. Atgriezāmies pie “Riekstskoka sirds”, kas ir ļoti melna un smagnēja dziesma - tieši tās sajūtas, kas rokmūzikai piestāv.”
Vērtējums: