Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Dafne piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu

Redakcija
Redakcija
Dziedātāja un dziesmu autore Dafne laiž klajā savu otro singlu ar nosaukumu “Vārdu spēles” – prezentējot visnotaļ nepieradinātu, pārdomu pilnu un ar dabas spēku piesātinātu videoklipu, kas aicina ļauties latviskajam un mazliet maģiskajam sievišķās enerģijas spēkam. Dziesmas autore un izpildītāja Dafne nāk klajā ar atskārsmi: “Bieži vien skatiens, kāds simbols vai viegls pieskāriens, maza kustība spēj izraisīt daudz lielāku iekšējo rezonansi, nekā tiešs vēstījums un bezgalīgs vārdu plūdums. Noslēpumainība un spēles moments, kas tik dabiski padodas ikvienai sievietei, joprojām, cauri gadsimtiem, ir neiztrūkstošais un vadošais komponents attiecībās – kaisles un krāsainības dzinulis. Liels gandarījums, ka videoklipam šo dziesmas vēstījumu ir izdevies brīnišķīgi papildināt un izgaismot”.

Dziesmas mūzikas autori – Dagnija Millere-Balandīna, Raitis Balandīns, teksta autors – Raivo Millers. Videoklipa operators un montāžas režisors – Kaspars Krauze, režijas autore – Agnese Krauze. Audio materiāla izveidē piedalījušies: Dafne (vokāls), Raitis Balandīns (elektriskā ģitāra), Raimonds Ātrais (bungas), Kristers Dornis (bass), Elīza Zelča (vijole), Melita Rozentāle (klavieres). Dziesma ierakstīta, miksēta un māsterēta “Lauvas Studijā” pie Modra Skaistkalna.
Vērtējums: