Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Populāri mūziķi ar dziesmu "Mazu brīdi pirms" atbalsta Bruknas baznīcu

Redakcija
Redakcija

Mobilā televīzija, lietotne LMT Straume aicina noklausīties dziesmu "Mazu brīdi pirms", ko Bruknas baznīcas tapšanas atbalstam izpilda Renārs Kaupers, Aija Vītoliņa, Marts Kristiāns Kalniņš un citi iemīļoti mūziķi.

Bruknas muižas dārzā ir aizvadīts jau sestais labdarības lielkoncerts "Uzcel savu baznīcu!", kas pulcē domubiedrus, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu Brunkas "Kalna svētību kopienas" ļaudīm savām rokām uzcelt starpkonfesiju baznīcu.

Kopīgi celta dievnama ideja aizsākās 2012. gadā, un tās iniciators ir priesteris Andrejs Mediņš. Latvijas mūziķi un citas radošās personības iesaistījās labdarības projektā, lai palīdzētu ziedojumu vākšanā. Un šodien, pateicoties atbalstītājiem – apbrīnojamiem cilvēkiem, kas tic, dara un nepadodas –, sešu gadu laikā no pirmajiem pamatakmeņiem līdz pat jumtam ir tapis Brunkas dievnams.

Dziesma "Mazu brīdi pirms" un lielkoncerta "Uzcel savu baznīcu!" "ieraksts skatāms LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: straume.lmt.lv / Sākumlapa Bruknas kopienas atbalstītāji ir aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMT Straume.