Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa “Četri vienā” piedāvā jaunu dziesmu

Redakcija
Redakcija
Piedāvājam grupas ”Četri vienā” jaunāko veikumu “Māja pie spēles”, kuras autore ir grupas līdere un visu dziesmu autore Ilze Rijniece. Jaunā dziesma ierakstīta sadarbībā ar producentu apvienību “Do Studija” un producentiem Rolandu Sīpolu un Mārtiņu Leju. Grupa “Četri vienā” līdz šim publicējusi tādas dziesmas kā “Glezna”, “Nepateiktie vārdi”, un “Nokāpt lejā”, kuras ar mainīgiem panākumiem skanējušas dažādās Latvijas radiostacijās.
Jaunās dziesmas ierakstā piedalās: Ilze Rijniece (taustiņinstrumenti, balss), Reinis Rijnieks (ģitāra),
Valters Gotlaufs (perkusijas) un Ieva Rijniece (čells). Grupas pamatsastāvā muzicē arī Didzis Melderis (ģitāra, balss) un Santa Valvere (čells). Grupas līdere Ilze Rijniece raksta dziesmas gan savai grupai, gan arī lielākiem koncertuzvedumiem, koriem un citiem kolektīviem. Pēdējais lielākais veikums ir oriģinālmūzika latvieša dejas izrādei “Vēja stāsts”, kurā piedalās labākie dejotāji no tādiem kolektīviem kā “Daiļrade”, “Pērle”, “Gatve”, “Rotaļa”, “Vektors”, “Teiksma”, “Ačkups”, “Zalktis” un “Austris”. Izrādē piedalās arī grupa “Četri vienā” un “Rīgas Doma Kora skolas” audzēkņi.

Jaunā dziesma pieejama visās mūzikas digitālās tiešsaistes un lejupielādes platformās visā pasaulē.
Vērtējums: