Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Garāžroka apvienība "Nova Koma" publicē jaunā singla “Viens” dzīvo ierakstu

Redakcija
Redakcija
Lai izvairītos no liekas pulcēšanās, grupas dalībnieki paši uzņēmās gan audio, gan video ieraksta veikšanu un apstrādi, atgriežoties pie DIY (dari pats) estētikas. Ieraksts tapis Studijā Gateris. "Viens" publicēta vietnē YouTube, kā arī visos mūzikas straumēšanas servisos un digitālajos veikalos.

Nova Koma ir garāžroka apvienība, kas kopš 2015. gada izdevusi albumu, EP, koncertierakstu un vairākus videoklipus. Grupa uzstājusies dažādos festivālos un veikusi tūres Latvijas lielākajās pilsētās. Nova Koma skanējumu spilgti raksturo melodiskas ģitāru tēmas, eksperimenti ar ritmu un dinamiku, kā arī plaša noskaņu daudzveidība - grupa jūtas ērti gan blūza balādēs, gan pankroka skaņdarbos.
Grupa turpina strādāt pie sava otrā studijas albuma, kuru sola publicēt šī gada vasarā, kā arī aicina atbalstīt viņu radošo darbību iegādājoties grupas kreklu.

Grupas profils vietnē Facebook: https://www.facebook.com/novakoma
Studija “Gateris” vietnē Facebook: https://www.facebook.com/studijagat...
Grupas krekli pieejami šeit: https://www.etsy.com/shop/NovaKoma
Vērtējums: