Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Trio SALDAIS jauns singls «Tam ir svars»

Redakcija
Redakcija
Vecgada vakars vairs nav aiz kalniem, tūliņ apsveikumi un vēlējumi pielādēs pilnus telefonus. Tādēļ arī Trio SALDAIS nolēma saviem klausītājiem sarūpēt jaunu, muzikālu vēlējumu, klasiskajam «daudz laimes, prieka un veselības» piedāvājot vēl pāris «opcijas». Šī ir pirmā oriģinālkompozīcija grupas izpildījumā, jo līdz šim Trio SALDAIS repertuārā bija populāru dziesmu sasaldinātas versijas. Jaunās dziesmas «Tam ir svars» autore ir grupas dalībniece Zane Dombrovska: «Dziesmu «Tam ir svars» uzrakstīju apmēram pirms gada, gatavojot savu solo programmu SNIEGS. Esmu ļoti priecīga, ka dažādu notikumu un sakritību dēļ radās vajadzība pēc jaunas dziesmas mūsu Trio repertuārā un meitenes piekrita šo dziesmu nodziedāt kopā. Ir tāds sens ticējums - ja iedziedas trijās balsīs, tad dažreiz «parādās» arī ceturtā! Un tam ir svars!»

Savukārt Dita Lūriņa koķeti pievienojas ar komentāru: «Kādam jau arī ir jāstrādā.» .Vissaldākais paldies mūsu MIX/MASTER meistaram Raimondam Macatam un milzīga buča Ērikam!
Vērtējums: