Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Grupa “COLT” velta dziesmu vēža viroterapijas pamatlicējai Ainai Muceniecei

Redakcija
Redakcija

Kā stāsta dziesmas vārdu autors un grupas līderis Harijs Zariņš, tad dziesma “Kā tāla zvaigzne” ir radusies, iedvesmojoties no latviešu zinātnieces, vēža viroterapijas pamatlicējas Ainas Mucenieces dzīves gājuma, kura par spīti karam un grūtiem apstākļiem neatlaidīgi, mērķtiecīgi strādāja, uzdrīkstējās un radīja zāles, kuras daudziem vēža skartajiem ir devušas iespēju atgūt veselību.
“Dziesma ir veltījums visiem tiem, kas nebīstas grūta, radoša darba, un kuru veikums ļauj mums droši un cerīgi lūkoties nākotnē. Lai mums visiem viss izdodas! Priecīgus svētkus! Grupa COLT” Dziesmas mūzikas autors ir grupas ģitārists Rolands Majors.

Ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs.

Nākamgad Latvijas roka leģenda, ģitārists, komponists un daudzu hitu autors Harijs Zariņš svinēs 60. dzimšanas dienu. Atzīmējot to, mūziķis kopā ar draugiem ieplānojis doties koncerttūrē "Tu un es".

"Tūre būs manas jubilejas svinības, uz kurām esmu uzaicinājis savus mīļākos dziedātājus, kas, protams, ir arī mani draugi: Aija Andrejeva, Dināra Rudāne, Antra Stafecka, Alex, Jānis Buķelis (Buks) un, protams, grupa COLT; svinēsim arī Ata Ieviņa 30 gadu jubileju. Tas nozīmē, ka koncertos klausītāji varēs dzirdēt dažādus neparastus, interesantus un nebijušus duetus, taču tas lai paliek noslēpums"

COLT – Kā tāla zvaigzne


Koncertos, protams, skanēs tās dziesmas, kurām Harijs lielākoties ir mūzikas un vārdu autors: "Tu un es", "Rozā lietus", "Pēdējā pietura", "Šonakt" u.c., bet būs arī dziesmu pirmatskaņojumi, kas radīti speciāli šai koncertu sērijai. "Mūsu iepriekšējā koncerttūre "Mīlas rokbalādes" pārliecināja par to, ka cilvēkiem patīk rokbalādes, ko izpilda dažādi dziedātāji. Savukārt šajā tūrē neskanēs tikai rokbalādes vien, bet arī šis tas "roķīgāks"; būs pārsteigumi un īpašie viesi," saka Harijs Zariņš.


6.OKTOBRIS PLKST. 19:00 ALŪKSNES KULTŪRAS CENTRS
7.OKTOBRIS PLKST. 18:00 - JELGAVAS KULTŪRAS NAMS
13.OKTOBRIS PLKST. 19:00 - VALMIERAS KULTŪRA CENTRS
14.OKTOBRIS PLKST. 18:00 - TUKUMA KULTŪRAS CENTRS
19.OKTOBRIS PLKST. 19:00 - SMILTENES KULTŪRAS CENTRS
20.OKTOBRIS PLKST. 19:00 - KULDĪGAS KULTŪRAS CENTRS
21.OKTOBRIS PLKST. 18:00 - KRUSTPILS KULTŪRAS NAMS
27.OKTOBRIS PLKST. 19:00 - ĀDAŽU KULTŪRAS CENTRS
28.OKTOBRIS PLKST. 18:00 - LIEPĀJAS OC ROŽU ZĀLE
4.NOVEMBRIS PLKST. 18:00 - ROJAS KULTŪRAS CENTRS
10.NOVEMBRIS PLKST. 19:00 - RĪGAS KONGRESU NAMS
25.NOVEMBRIS PLKST. 18:00 OGRES KULTŪRAS CENTRS

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.