Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: „Karameles” videoversija aktieru izpildījumā

Redakcija
Redakcija
Sākot ar 9.decembri, skatītāji tiek gaidīti uz jauno koncertprogrammu „Tenoru Jaunais gads”, lai kopā izbaudītu Ziemassvētku noskaņu un sagaidītu Jauno, 2019.gadu! Gatavojoties šiem koncertiem, projekta dalībnieki – LNO solists Juris Jope, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņš Brūveris un Kristians Kareļins, kā arī Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis – ir ierakstījuši Aigara Voitišķa populāro dziesmu „Karameles” (vārdu autors – Pēters Brūveris), tapis arī dziesmas ieraksta videoklips. Koncertos par muzikālo pavadījumu gādās Anatolija Livčas instrumentālā grupa. Par pavadījumu koncertos gādās izsmalcinātā pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa, kurā muzicē izcili sava amata meistari, kuri paralēli spēlē gan Latvijas labāko grupu sastāvā, gan Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī.

Koncerti „Tenoru Jaunais gads” notiks:
9.decembrī Kuldīgas Kultūras centrā
14.decembrī Valmieras Koncertzālē
15.decembrī Kauguru Kultūras centrā
22.decembrī 18.00 Rīgas Latviešu biedrības namā
11.janvārī Alūksnes Kultūras centrā
13.janvārī Madonas Kultūras namā
15.janvārī Jelgavas Kultūras namā
17.janvārī Smiltenes Kultūras centrā
20.janvārī Limbažu Kultūras centrā
22.janvārī Baložu Kultūras centrā
25.janvārī Babītes Piņķu Kultūrizglītības centrā
26.janvārī Cēsīs, CATA Kultūras namā

Biļetes uz koncertiem var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv, kā arī koncertu norises vietās.
Vērtējums: