Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: JĀNIM BUKUMAM jauns singls un video divās valodās

Redakcija
Redakcija
Grupa JĀNIS BUKUMS publicē jaunu singlu un video divās valodās “Parasts Stāsts Nr. 1” / “Ordinary Story No. 1”, kā arī ziņo par jaunā albuma “Septītās Dienas Burvis” tapšanas aktualitātēm.

“Parasts Stāsts Nr. 1” / “Ordinary Story No. 1” ir dziesma jaunās skaņās – dziesmas oriģinālversija publicēta līdz ar grupas 3. albuma “Neuzvarētais” iznākšanu 2018. gada nogalē. Tagad dziesma ieguvusi jaunu spēku un skanējumu, bez tam dziesma ierakstīta arī angliskā versijā, pie liriskās adaptācijas roku pielicis Arnolds Martins Kārklis.

Jānis Bukums: “Šai dziesmai pilnīgi organiski ‘atnāca’ jauna versija. Kad to rakstījām priekš konceptalbuma “Neuzvarētais”, tās veidols atbilda albuma stāstam, tomēr es jutu nepabeigtu šīs dziesmas potenciālu, kas tagad ir pilnībā realizēts. Korekcijas dzīvē ieviesa arī COVID krīze, tāpēc šī versija tiek publicēta ar novēlošanos. Toties šobrīd ar prieku varu pateikt, ka turpmākie grupas jaunumi būs saistīti ar topošo albumu “Septītās Dienas Burvis”.”
Vērtējums: