Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Meiteņu trio “Hypnotic” izdod savu pirmo solo dziesmu “Svētku brīnums”

Redakcija
Redakcija

Trio “Hypnotic” oficiāli dibināta 2016.gada rudenī, Rīgā, Latvijas Televīzijas studijā „Aprīļa pilieni”. Pirms tam katra par sevi bijušas solistes, kas aktīvi piedalījušās dažādos starptautiskos konkursos un kļuvušas par laureātēm vairākos no tiem. Šobrīd trio sevi piesaka kā spēcīgu meiteņu grupu, kurām ir ko teikt un kuras spēj sevi pieteikt ar spēcīgu vokālu. Tā arī radās viņu pirmā Ziemassvētku dziesma “Svētku brīnums”.

Reiz bija tāda meiteņu grupa „The Secretz”, kura sastāvā ilgstoši dalību ņēma Gita Ceilerte un Beatrise Heislere. Grupa pajuka un Sabīnes Berezinas mamma Nijole Berezina (kas ir studijas “Aprīļa Pilieni” vadītāja) ierosināja Sabīnei pievienoties abām meitenēm, veidojot jaunu meiteņu grupu. Sākotnēji grupai bija nelielas grūtības ar grupas nosaukuma izdomāšanu. Pat tika izsludināts grupas nosaukumu konkurss un tā meiteņu trio “Fellas” (sākotnējais nosaukums) tika pie jauna un hipnotiska nosaukuma “Hypnotic”.

Iedvesmojušās viena no otras meiteņu trio radījušas skaistu Ziemassvētku dziesmu “Svētku brīnums” kā īpašu svētku apsveikumu visiem saviem faniem un atbalstītājiem, jo dziesma stāsta par to, ka ir jāizbauda katrs mīļš mirklis kopā ar saviem mīļajiem, sevišķi jau Ziemassvētku laikā!


Sabīne Berezina par dziesmu: “..Šie svētki ir ģimenes svētki, kuros mums ir iespēja mainīties ar dāvaniņām, kas, ja godīgi, nav svarīgi ne pēc lieluma, ne cenas, bet tai jābūt dāvātai no sirds. Kaut vai pašu rokām darināta. Par to arī ir dziesma - par to, ka brīnumi eksistē un tiem ir jātic, un tie noteikti piepildās, ja ne uzreiz, tad pēc laiciņa, tāpēc mēs ar šo dziesmu dāvājam ikvienam siltumu no mūsu sirdīm un ticību brīnumiem! Lai Jums gaiši, mierpilni, skaisti, pozitīvi un brīnumiem bagāti šie svētki. Samīļojiet savus mīļos un lieciet ik vienam tikai smaidīt ne tikai Ziemassvētkos, bet arī Jaunajā 2018.gadā!..”

Beatrise Heislere: “..Iedomājies - ir svētku vakars, galds klāts kā nu kuram, ģimene sēž vienkopus un ārā snieg sniegs, vēl tālumā nodziest kāda krītoša zvaigzne un šķiet, ārā dzirdams klusums, kas nemulsina, nenosoda... Mīlestība virmo, mandarīnu un krustnagliņu aromāts piepilda telpu un ikkatrs telpā esošais apjauš, cik labi, ka mīļie ir sveiki un veseli, sirdī iezogas laime. Dziesma ir par mazo laimes brīžu novērtēšanu, par ticību labajam un par visu skaisto. Lai silti, sniegoti un sirsnīgi Ziemassvētki, kā arī možs, veiksmīgs un piedzīvojumiem bagāts jaunais gads!..”

Gita Ceilerte: “..Katrs mēs menedžējam savu laiku, kā protam un izvēlamies, kā to pavadīt. Mūsu gadījumā brīvs brīdis trijatā bieži beidzas ar kādu jaunu dziesmu vai vismaz ideju par to! Arī šīs Ziemassvētku dziesmas tapšanas brīdis bija pāris stundas brīvs laiks starp mēģinājumiem. Viss, kas vajadzīgs - klavieres, mēs trīs un sajūtas, kas ietērptas īstajos vārdos. Esam ļoti priecīgas, ka varam nodot klausītājiem arī savu sajūtu par šo skaisto, brīnumaino svētku laiku. Novēlu katram sevī turēt šo svētku siltumu nepārtraukti. Lai tas nezūd ne mirkli. Būsim blakus saviem tuvajiem, baudīsim skaistos mirkļus un iepriecināsim viens otru. Lai silti, sniegoti un gaiši Ziemassvētki!..”

Trio “Hypnotic” jūs redzēsiet LTV dziesmu konkursā Supernova, kur meitenes iekļuvušas ar savu oriģināldziesmu “Pray”, kurai pavisam drīz tiks prezentēts īpaši iedvesmojošs video. Meitenes ar savu mūziku vēlās iedvesmot cilvēkus būt labākiem vienam pret otru un neaizmirst priecāties par dzīves sīkumiem. Viņam ir ko teikt un par viņām jūs vēl noteikti dzirdēsiet!