Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: BUKUMS un X-faktora fināliste Līga Rīdere publicē dziesmu

Redakcija
Redakcija
Grupa JĀNIS BUKUMS un X-faktora fināliste Līga Rīdere publicē kopdziesmu “Parasts Stāsts”. Dziesma ir iekļauta arī grupas jaunajā konceptalbumā “Neuzvarētais”, kas publikai tiks prezentēts 29. novembrī.
“Dziesmas “Parasts Stāsts” tapšanas stāsts gan ir nedaudz sarežģītāks par tās nosaukumu,” grupas dalībnieki jokojoties stāsta: “Ar dziesmas ideju ilgi strādājām, bet kaut kas diemžēl “nelīmējās” kopā. Dziesma “nenāca” pie mums. Tad, pēc kāda laika, kad jau bijām atmetuši dziesmai ar roku, vienu vakaru pēc grupas mēģinājuma Jānis ar ģitāristu un albuma koncepta autoru Arturu Liedi ieslēdzās studijā un dziesma bija gatava jau pēc 10 minūtēm! Nostrādāja taisnais savienojums ar Ziemeļu Dieviem.”

Dziesma ir viena no 13 dziesmām, kas iekļautas jaunajā albumā. Albums “Neuzvarētais” ir konceptalbums ar kopējo stāstu, kurā katra dziesma ir nodaļa no kopstāsta. Vairāk par albuma konceptu uzzināsim 29. novembrī.
Vērtējums: