Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Milleru-Balandīnu ģimene ar jautru dziesmu aicina laisties dejā

Redakcija
Redakcija

Milleru-Balandīnu ģimene ar jautru dziesmu aicina laisties dejā
Foto: Andis Zīders

Iestājoties zaļumbaļļu sezonai, Milleru-Balandīnu ģimene (“Dziedošās ģimenes 5”) tautas vērtējumam nodod savu jauno dziesmu “Rasā”, kas aranžēta labākajās tautasdeju mūzikas tradīcijās.

..................................................................................................................................................................................................................
Dziesma ir veltījums jubilejā, veselīga dzīvesveida un mundruma slavinājums, kas dabiski noved pie ļaušanās vienai vai otrai jestrai dejai neatkarīgi no jubilāru vecuma. Dziesmai skanot, kam nav kauns – tas lai jūtas jauns un sprauns!

Dziesmas “Rasā” mūzikas un teksta autors ir Raivo Millers. Dziesmas aranžijas un studijas ieraksta veidošanā dalību ņēmuši: Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Raitis Balandīns (vokāls, akustiskā ģitāra), Raivo Millers (basģitāra), Rihards Miezītis (bungas), Melita Rozentāle (taustiņinstrumenti), Solveiga Sofija Bētiņa (vijole). Dziesma ierakstīta un miksēta studijā “Lauska”, skaņu inženiera Kaspara Bārbala vadībā.

Audio:
https://soundcloud.com/milleru-bala...

Vairāk par izpildītājiem:
Mūzika - Milleru-Balandīnu ģimene - draugiem.lv
https://www.facebook.com/MBgimene