Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Bez darba palikusi stjuarte pievēršas mūzikai un izdod radiosinglu

Redakcija
Redakcija

Aviokompānijas "airBaltic" stjuarte, uz šobrīd nenoteiktu laiku paliekot bez darba, nolēmusi pievērsties mūzikai un ar skatuves vārdu AGAMMA izdot radiosinglu "Alcatraz". Tas būs jau otrais viņas singls, jo pērn AGAMMA pārsteidza sevi un citus, ar savu pirmo dziesmu "Adrenalin" iekļūstot Krievijas "iTunes" TOP 100.

Pēc negaidītajiem panākumiem un pat uzaicinājuma piedalīties Krievijā ļoti populārajā kanāla TNT televīzijas šovā "Borodina pret Buzovu" AGAMMA vēlējās turpināt popdziedātājas karjeru, taču saprata, ka priekšroku tomēr jādod stabilākam darbam aviokompānijā. Taču tagad, uz laiku paliekot bez šī darba, viņa nolēmusi atkal mesties mūzikā un piedāvā jaunu dziesmu, kam arī ir potenciāls kļūt par hitu gan Latvijā, gan Krievijā, gan varbūt vēl citviet pasaulē.

"Šajā sarežģītajā laikā, kad slēgta visa aviosatiksme, es sapratu, ka man nav, ko zaudēt, un nolēmu turpināt savu muzikālo ceļu," saka jaunā dziedātāja. "Ar savu piemēru vēlos iedrošināt cilvēkus un parādīt, ka uz radušos situāciju var paskatīties arī pozitīvi. Piemēram, izmantot pašizolāciju, lai realizētu savus sapņus un attīstītu sevī jaunas iemaņas."

AGAMMAS pirmo klipu dziesmai "Adrenalin" pērn veidoja atzinību ārvalstīs jau guvusī Latvijas režisore Jūlija Kova un operators Jānis Andrejevs, un tas iekļuva vairāku mūzikas TV kanālu pastāvīgajā rotācijā. Jaunais singls "Alcatraz" pieejams lielākajos straumēšanas servisos un arī tam uzfilmēts mūzikas video.

Atliek cerēt, ka to ieraudzīs atbalstītāji gan Latvijā, gan ārvalstīs, un AGAMMA varēs arvien vairāk pievērsties arī dziedātājas karjerai. "Strādājot par stjuarti, debesis mani iedvesmo jaunu dziesmu radīšanai," piebilst dziedātāja. "Tā radās arī mana pirmā dziesma, kas par lielu pārsteigumu iepatikās Krievijas popdīvai Olgai Buzovai un ļāva vismaz uz brīdi pacelties arī popmūzikas debesīs."