Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Ivo Laumanis un Kristīne Šomase izdod dziesmu projektam Dr.Klauns - "Ir tavi smiekli"

Redakcija
Redakcija
Ivo Laumanis sevi kā dziedošu skatuves mākslinieku pieteica 1998.gadā, kad uzsākot skaņu ierakstu operatora darbu mūzikas kompānijā sākās arī intensīvi radošie meklējumi mūzikā. Pēdējos gados Ivo pievērsies jauniem muzikāliem meklējumiem veidojot dziesmas ar pievienoto vērtību par sociāli nozīmīgām tēmām. Pirmā no dziesmām bija “Labākais draugs”, kas veltīta visiem dzīvnieciņiem, kas dzīvo patversmēs. Nu mākslinieks Jūsu rokās nodod otro dziesmu - "Ir tavi smiekli", kas veltīta sociālajam bērnu projektam Dr.Klauns.

Dziesmas "Ir tavi smiekli" teksta autore ir Iveta Priede, mūzika - Artūrs Palkevičs. Video: Ivo Buģis un Kaspars Kambala. Video montāža: Kaspars Dvinskis un Ivo Buģis. Dziesmas ieraksts un mix/master veikts Dween production ierakstu studijā.
Vērtējums: