Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Alfas gada dziesma balsojumā izvirzās dziesma Debesis iekrita Tevī; balsošana turpinās

Redakcija
Redakcija

Jau devīto gadu Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons kategorijā Alfas Gada dziesma uzvarētāju nosaka tautas balsojums. Šī brīža novērojumi liecina, ka pārliecinošs izrāviens ir Prāta Vētra un Musiqq dziesmai Debesis iekrita Tevī. Līdz balsojuma beigām atlikušas desmit dienas.

“Šogad mūzikas mīļotāji pārsteidz ar vēl nebijuši augstu aktivitāti, balsojot par savu iecienītāko dziesmu. Intriga vēl saglabāta – vai šo gadu laikā Alfas gada dziesma sasniegs vienu miljonu balsu? Atlikušo desmit dienu laikā balsojuma rezultāti var vēl mainīties. Tāpēc jo īpaši pēdējās dienās aicinām atbalstītājus būt aktīviem, uzturot spriedzi par šī gada rezultātiem. Lai uzvar Gada labākā dziesma!”, uzsver tirdzniecības parka Alfa vadītāja Liene Apine.

Tautas balsojumā šī brīža pirmā vieta ir izvirzījusies ievērojamā vadībā, saņemot aptuveni vairāk nekā trešo daļu no visām balsīm. Balsojums norisināsies līdz 26.februāra plkst. 22.00. Līdz šim Alfas gada dziesma titulu visbiežāk – četras reizes – ieguvusi grupa Prāta Vētra, savukārt grupa Musiqq – divas reizes.
Balsošanas stendi atrodas tirdzniecības parkā Alfa pie informācijas centra un veikala Rimi kasēm. Lai piedalītos balsojumā, ir jāiepērkas tirdzniecības parka Alfa jebkurā veikalā, kur katrs pircējs, neatkarīgi no pirkuma summas, saņem žetonu.

Šogad kategorijā Alfas gada dziesma izvirzītas šādi ieraksti (norādītas alfabētiskā secībā):
1. 1-2-3 – Normunds Rutulis;
2. Bīstami vārdi – Dzelzs Vilks;
3. Debesis iekrita Tevī – Prāta Vētra un Musiqq;
4. Escape – Dagamba un Aminata;
5. Es Tev – Otra Puse un Antra Stafecka;
6. Heartbeat – Justs;
7. Miglas rīts – Intars Busulis;
8. Pasaule stāj – Lauris Reiniks;
9. Surf – Carnival Youth;
10. Tepat – Dons.

Dziesma, kas tautas balsojumā tiks atzīta par labāko, saņems dāvanu 1500 Eur vērtībā no t/p Alfa. Balsošanas rezultāti tiks paziņoti Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons ceremonijā 28.februārī Dailes teātrī. Ceremoniju klātienē apmeklēs visi nominanti, žūrijas pārstāvji un atbalstītāji, bet ikviens mūzikas cienītājs to varēs vērot tiešraidē televīzijas kanālā LNT un Kanāls 2, kā arī interneta tiešraidē portālā skaties.lv un tvplay.skaties.lv.