Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers dāvina dziesmu Latvijai

Redakcija
Redakcija

Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers dāvina dziesmu Latvijai
Foto: Toms Norde

Dziedātāja Ieva Kerēvica un latviešu kontrtenors Sergejs Jēgers ierakstījuši savu sveicienu mūsu valstij “Maza dziesma Latvijai”. Komponists ir Madars Kalniņš, bet vārdu autors dzejnieks Ojārs Ulmanis. “Maza dziesma Latvijai” tiks iekļauta arī jaunajā albumā “Debess dārzos”, ko abi mākslinieki radījuši, gatavojoties savai Ziemassvētku sajūtu koncertu programmai ar tādu pašu nosaukumu. Jau decembrī albumu būs iespēja iegādāties visā Latvijā.

“Ir prieks, ka ir piedzimusi vēl viena jauna dziesma, kas veltīta Latvijai. Esam gandarīti, ka varam papildināt mūsu mazās, skaistās zemes dziesmu pūru ar savu klātesamību,” saka Ieva Kerēvica.

Sergejs Jēgers, kurš dzied duetā ar Ievu, uzsver: “Ne tikai Latvijas dzimšanas dienā, bet katru mīļu dienu priecāsimies, ka mums ir tik burvīga zeme, un mēs esam latvieši! Lai mūsu mūzika dāvā prieku!”

Albums “Debess dārzos” radies, iedvesmojoties no aizvadītajā gadā uzsāktās abu dziedātāju sadarbības, kad viņi ar tāda paša nosaukuma koncertprogrammu Ziemassvētku laikā iepriecināja Latvijas iedzīvotājus ar eņģeļu balsu skanējumu. Albuma producents Niks Volmārs min: “Arī šogad aicinām ikvienu uz koncertprogrammu “Debess dārzos”, kur abi lielisko mākslinieki sniegs neaizmirstamu muzikālo baudījumu un dvēselisku mieru. Laika posmā no 13. decembra līdz 6. janvārim paviesosimies visos Latvijas reģionos – skaistākajās koncertzālēs un dievnamos, sniedzot arī vairākus koncertus Rīgā. Apmeklētājiem būs iespēja noklausīties arī šo skaisto un reizē patriotisko dziesmu “Maza dziesma Latvijai”.

Šogad koncertprogrammā “Debess Dārzos” klausītājiem būs iespēja iepazīt izcilā Latvijas kontrtenora Sergeja Jēgera pārstāvēto mūzikas žanru – senās mūzikas šedevrus, kas tiks interpretēti elektroniskā un mūsdienīgākā skanējumā.

Biļetes uz koncertiem „Debess Dārzos” iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā visā Latvijā, biļešu cenas no 10 līdz 22 EUR.

Koncerptrogramma “Debess Dārzos” sāksies Rīgā, 13. decembrī Sv. Jāņa baznīcā, tad dosies uz Saldu, Smilteni, Cēsīm, Valmieru, Cesvaini, Kuldīgu, Alūksni, Ikšķili, Baltezeru, Liepāju un Rēzekni. Rīgā koncerti notiks vairākos dievnamos: Sv. Jāņa baznīcā, Rīgas Sv. Mārtiņa ev. luteriskajā baznīcā, Rīgas Lutera draudzē Torņakalnā, Vecajā sv. Ģertrūdes baznīcā.

Albumu izdod un koncertuzvedumu “Debess Dārzos” organizē komunikācijas aģentūra Volume.