Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Evija Sloka Latvijā izdod pirmo dziesmas kaverversiju

Redakcija
Redakcija
Evija Sloka dzimusi un augusi radošā un dziedošā ģimenē. Viņas tēvs ir populārās kantrī mūzikas grupas “Klaidonis” solists, bet mamma ir Baldones mūzikas skolas vadītāja. Pirms došanās uz Ameriku, kur Evija mācās un strādā, dziedātāja saviem atbalstītājiem nodod dziesmas “Nesaki man neko” savu kaverversiju.

Evija Sloka par dziesmu un video ideju: “..Ar šo dziesmu iepazinos mācoties vēl pamatskolā. Kādreiz dziedāju Sarmītes Skrūzmanes veidotajā ansamblī “Spuldzītes vējā”, tur mēs ar šo dziesmu ļoti cieši saaugām. Tā es to visur kur sev līdzi esmu vedusi. Nekad īsti arī nezināju dziesmas autorus līdz brīdim kad “Okartes akadēmijā” pirmo reizi publiski izpildīju šo dziesmu un iepazinos arī ar autoriem. Pēc sajūtām man gribējās, lai tieši šī dziesma ir tā pirmā oficiālā dziesma ar ko ieskandinu savu pirmo solo albumu. Arī dziesmas video man ir īpaši mīļš, jo tajā ir stāsts par manu ģimeni, par tēti, mammu, dvīņu māsu. Lai kur es arī būtu, lai kurā pasaules malā es arī atrastos, es vienmēr atgriezīšos mājās, mans ceļš vienmēr vedīs uz mājām, pie manas ģimenes!..”
Vērtējums: