Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Pāže un Kozmens dzied par labākas dzīves meklējumiem veikalā

Redakcija
Redakcija
Dziedātāja Kristīne Pāže un komiķis Kozmens jeb Mārtiņš Kozlovskis kopā piedalījušies dziesmas "Labākai dzīvei" ierakstā, kas vēsta par pircēja izvēles grūtībām, pētot produktu etiķetes un tajās lasāmos sarežģītos apzīmējumus.
Šī dziesma ir daļa no lielveikalu tīkla Rimi kustības "Rimi Labākai dzīvei" , kas radīta ar nolūku atvieglot ikdienu tiem pircējiem, kuri vēlas izdarīt atbildīgākas izvēles savā dzīvē.

"Tikai dažiem no mums ir profesionālas zināšanas uztura zinātnē vai dietoloģijā, turpretī informācijas apjoms, kas ikdienas ir pieejams un vēsta brīžiem radikāli pretrunīgus ieteikumus par to, kas ir labāks un noderīgāks lietošanai uzturā, ir milzīgs. Tieši tāpēc mēs nolēmām uzņemties tulka funkciju, ar īpašu atzīmi "Labākai dzīvei" atzīmējot tos produktus, kas satur mazāk sāls, mazāk cukura, vairāk šķiedrvielu nekā līdzīgi produkti konkrētajā grupā, tādejādi atvieglojot mūsu pircēju izvēli,” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa.

"Man pašai šī iniciatīva šķiet ļoti noderīga! Jo visi taču mēs vēlamies dzīvot labāk un veselīgāk, taču ne vienmēr mums ir laiks un pacietība pētīt mazos burtiņus uz iepakojuma, salīdzināt ar citiem produktiem, un vēl papildus skaidrot, vai ražotājs, kurš konkrēto produktu ražojis, vienlaikus ir atbildīgs pret vidi. Taču tagad – ja redzu zaļo zīmi, zinu, ka tā ir prātīga izvēle", - stāsta dziedātāja Kristīne Pāže.
Vērtējums: