Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Katrīna Bindere. “Kā aizdejot līdz rītam”

Redakcija
Redakcija
Jaunā dziedātāja Katrīna Bindere, kura šobrīd, aprūpējot savu janvārī dzimušo dēliņu Elvisu, ne mirkli nav pārstājusi muzicēt, un kopā ar grupu “Saldās sejas” apceļojusi visu Latviju, ar prieku piedalījusies arī Latvijas mūziķu veltījumu albuma “Mans draugs – Mārtiņš Freimanis” ierakstā. Tas ir albums, kurā savās versijās Freimaņa dziesmas ieskaņojuši tādi mākslinieki kā Musiqq, Rīgas Modes, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Refleksija un Artūrs Gruzdiņš, Labvēlīgais Tips un Elza Rozentāle, grupa Līvi un daudzi citi. Katru nedēļas piektdienu, nu jau vienpadsmit piektdienas pēc kārtas, tiek publicēta kāda no albuma dziesmām.

Kā nākamā dziesma, nākamajā piektdienās tiks publicēta Kārļa Būmeistera izpildītā Mārtiņa dziesma “Līdz Himalaju mākoņiem”, kura pavisam akustiskā versijā ierakstīta Kārļa mājas virtuvē, un ieraksta fonā dzirdamie sadzīves trokšņi un dēlēna Edvarta balss, piedod ierakstam īpašu ticamību un patiesumu, bet par to jau pēc nedēļas.
Vērtējums: