Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: DAGAMBA izdod singlu sadarbībā ar Aminatu

Redakcija
Redakcija
Klasiskās mūzikas huligāni – grupa DAGAMBA – nāk klajā ar jaunu singlu “Escape”, kas ir kompozīcija no pavisam drīz gaidāmā albuma “Seasons”.

Lai arī grupa biežāk tiek atpazīta pateicoties tās interpretācijām par klasiskās mūzikas tēmām, jaunais singls ir oriģinālskaņdarbs. “Escape” mūzikas autors ir Valters Pūce, vārdus rakstījusi Aminata, producējis – Reinis Sējāns, bet skaņu režisors bijis Gatis Zaķis.

“Man Aminata vienmēr šķitusi izcila mūziķe ar apbrīnojamām balss spējām, taču vienmēr licies, ka nākam no dažādām muzikālām pasaulēm. Šajā skaņdarbā tās satikās! Tādēļ tajā dzirdama gan maiga lirika, gan popsīgs grūvs, gan smagais roks,” saka grupas dalībnieks Valters Pūce.

Ar kopdarba rezultātu ir apmierināta arī Aminata. “Esmu ļoti priecīga par sadarbību ar grupu DAGAMBA, jo mani vienmēr ir saistījusi šīs grupas ekspresivitāte un temperaments. Manuprāt, dziesma ir izdevusies emocijām bagāta, mēs katrs ielikām tajā daļu no sevis,” viņa saka.
Vērtējums: