Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Saldās sejas” aicina vienmēr atgriezties mājās

Redakcija
Redakcija
Atvērto muzikālo projektu “Saldās sejas” 1985. gadā Liepājā dibināja, tolaik vēl maz zināmie mūziķi Tomass Kleins, Guntars Račs, Zigfrīds Muktupāvels, Ivo Fomins un Aldis Žimants. Tolaik tas bija brīvā laika pavadīšanas projekts un dziesmu rakstīšana bija kaut kas, ko jaunieši darīja pēc tam, kad bija labi izklaidējušies. Taču pērnā gada augustā grupa negaidīti atsāka savu darbību, vispirms uzstājoties Guntara Rača autorkoncertā “Dzintaru koncertzālē”, bet šī gada pavasarī kopā ar Ainaru Virgu, Jāni Buķeli, Normundu Rutuli, Katrīnu Binderi, Mārci Judzi un citiem viesmāksliniekiem, jau sniedza 20 koncertus piepildītās zālēs visā Latvijā. Starplaikā starp koncertiem grupa ir pastrādājusi arī ierakstu studijā un radījusi jaunu dziesmu “Uz mājām”, kas ir stāsts par tiem zēniem un meitenēm, kam patīk uzdzīvot, bet kas vienmēr, agri vai vēlu, bet atgriežas mājās. Saldās sejas: “Ir piektdiena. Gribas izklaidēties. Gribas uzdzīvot un blēņoties. To visu var un vajag darīt, bet neaizmirstiet, ka jau pirmdien kāds un kaut kur, jūs gaidīs mājās.” Šoreiz vokālās partijas izpilda ģitārists Tomass Kleins, kā arī grupas jaunākais dalībnieks, talantīgais dziedātājs, ģitārists un trompetists Jānis Narkevics Juniors. Dziesmas autori ir Tomass Kleins un Guntars Račs, bet ierakstu producēja Gints Stankevičs.

Šo sestdien 14. jūlijā “Saldās sejas” sniegs koncertu “Zvejnieksvētkos” Rojā! Uzstāšanās sāksies ap plkst. 21.30. Nākamie grupas koncerti plānoti šī gada decembrī, kad grupa kopā ar daudziem un dažādiem viesmāksliniekiem dosies savā pirmajā Ziemassvētku turnejā “Reiz Ziemassvētkos...”. Informācija par biļetēm, koncertu vietām un laikiem drīz sekos.
Vērtējums: