Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Jauns duets – Gatis Mūrnieks un Monta Strūberga

Redakcija
Redakcija
Daudzu pazīstamu dziesmu autors Gatis Mūrnieks, kura dziesmas izpilda Putnu Balle, Nikolajs Puzikovs, Katrīna Bindere un viņa paša grupa “On My Way”, ierakstījis duetu ar plašākai publikai vēl maz zināmo dziedātāju un dziesmu autori Montu Strūbergu. Ierakstā piedalījies bundzinieks Anrijs Grīnbergs un ģitārists Uldis Beitiņš. Dziesmu ierakstīja un producēja Gints Stankevičs.

Singla “Kamēr mēness rītu gaida” mūzikas un teksta autors ir Gatis, kurš par šo dziesmu saka sekojošo: “Vai esat pamanījuši, ka tad, kad kaut ko ļoti gaidi, tad šķiet, ka laiks iet uz pusi lēnāk? Dziesma stāsta par tām sajūtām naktīs, kad nepacietīgi gaidi rītu, lai ātrāk satiktu cilvēku, par kuru esi domājis visu nakti.” “Ar šo dziesmu vēlos vairāk pievērsties solo karjerai, kas neizslēdz duetus un cita veida sadarbību ar citiem māksliniekiem”, piebilst dziesmas autors.

Montas pašas solo dziesma “Otra viņa”, kura ir jau ierakstīta un kuras ierakstā piedalījies arī Gatis, nāks klajā augusta beigās.
Vērtējums: