Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Stepa dejas grupa Soul Tap laiž klajā jaunu video

Redakcija
Redakcija
Pozitīvā mijiedarbībā ar enerģiskiem deju ritmiem latviešu stepa dejas grupa “Soul Tap” prezentē savu jauno video Funk stilā, Džeimsa Brauna (James Brown) dziesmas “Get Up Offa That Thing” pavadījumā. Kā iedvesma darbam tika izmantota fanka mūzikas žanra brīvība un enerģija.

Klāt ir pavasaris un, saulei spožāk spīdot, viss kļūst košāks. Arī dziesmas galvenais vadmotīvs „Celieties un dejojiet līdz jūtaties labāk!” ir jaunās stepa dejas horeogrāfijas pamatā. Ātrs ritms, Funk stilam pacilājošā enerģija un instrumentāli piesātināta mūzika, kuru papildina Džeimsa Brauna enerģiskais vokāls, rada muzikālu sprādzienu, kas liek mesties dejā. „Kustībām šajā stilā nav robežu, ir atļauts viss, kas liek justies labi”, tā par kompozīcijas radīšanu un tās procesu stāsta horeogrāfijas autore Annija Ķesele.

Jau vairāk nekā 10 gadus stepa dejas kompānija Soul Tap ir vadošā un lielākā stepa dejas kultūras attīstītāja un kopienas veicinātāja Baltijas reģionā. Soul Tap aktīvi koncertē un veido sadarbības ar daudz un dažādu žanru mūziķiem, kā arī skolo jaunos stepa dejas entuziastus. Soul Tap dejotāji regulāri apmeklē stepa dejas festivālus un meistarklases ārzemēs pie pasaules līmeņa dejotājiem, kur mācās saglabāt tradīcijas un apgūt jaunākās tendences stepa dejā ārī mūsdienās. Stepa dejas kompāniju pamatā veido četras dejotājas: Alise Hofmane, Rita Biezēka, Marta Bīdermane, un Annija Ķesele.
Vērtējums: