Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Kristīne Šomase izdod savu otro dziesmu "Pāri visam" no gaidāmā pirmā solo albuma

Redakcija
Redakcija
Kristīni Šomasi kā dziedātāju plašāka sabiedrība ievēroja televīzijas šovā Okartes Skatuve. Piedalījusies neskaitāmos konkursos, kādu laiku muzikāli ieturējusi pauzi, bet nu atgriezusies, lai piepildītu savu sapni par savu pirmo solo albumu. Nesen izdota solo albuma tituldziesma “Saki, saki” un nu klausītāju rokās tiek nodota albuma otrā dziesma "Pāri visam”.

Kristīne Šomase: “..Dziesma sevi ietver spēcīgu mīlestību, kuru patiesība mēs katrs esam jutuši, tikai citādāk, savādākā situācijā, jo dziesma ir ļoti plaša, pati mīlestība jau ir plašs jēdziens. Kad Gaitis šo dziesmu man deva klausīties es teicu, ka es šo gribu ieziedāt, bet tajā brīdi tik lielu uzmanību tekstam nepievērsu, bet tagad es saprotu, ka šajā dziesma ir daļa manis, manas sirds sajūtas, atmiņas, ticība un cerība tam, ka mīlestība spēj uzvarēt visu pat negaisu. Vieglāk šo dziesmu iedziedāt mani iedvesmoja kāds notikums vasarā. Biju ciemos pie saviem skolotājiem – mūzikas skolotāji no sākumskolas laikiem, ieraudzīju viņu mīlestības svētku karogu, kur minēts, ka šogad viņu kāzu jubileja svin 27 gadus, un atvadoties viņi sadevās rokās, tā ir patiesa mīlestība, kopā esot daudz gadus spēt sadoties rokas, kopīgiem spēkiem ar bērnu palīdzību uzcēluši mājiņu, tas viss ar savām rokām. Šādi laimīgi cilvēki iedvesmo un liek ticēt skaistai un patiesai mīlestībai, tādi viņi ir - Aizupieši no Valmieras. Paldies Jums, ka mani iedvesmojāt!..”
Vērtējums: