Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Grupa “Triānas Parks” izdod jaunu albumu un izziņo koncertus

Redakcija
Redakcija

Viena no spilgtākajām Latvijas grupām „Triānas Parks“, starptautiski pazīstama kā „Triana Park“ 28.aprīlī izdeva savu jaunāko studijas albumu „Alive“. Albums nāk ārā ar singlu “Domas” un tajā ir apkopotas 13 oriģinālkompozīcijas – no tām arī singli "Line" un "Home". Līdz ar jaunā albuma izdošanu, grupa izziņo koncerttūri, kas notiks šī gada rudenī. Viena no koncerttūres pieturvietām ir jaunā koncertzāle „Valmiera“, kurā grupa koncertēs 28.septembrī, bet 10.oktobrī „H2o Aisteres zālē“, Rīgā.

“Mēs esam priecīgi nodot šīs dziesmas saviem klausītājiem ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Strādāt studijā un gatavot materiālu ir ļoti laikietilpīgs process, tāpēc pēc radošā darba posma esam gatavi aicināt savus klausītājus uz koncertiem“, stāsta pati grupa. Papildus koncertiem Rīgā un Valmierā grupa uzstāsies arī Viļņā, Kauņā, Tallinā un Pērnavā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas „Biļešu serviss“ kasēs, Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... – pirmās 100 biļetes par īpaši draudzīgu cenu.

Vairāk informācijas Sākums :: Valmieras Koncertzale un Triana Park .