Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


2017.gada 7.jūnijā vokālo meistarklasi, Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā, sniegs pasau-les mēroga zvaigzne, grupas “De Phazz” vokāls Karls Friersons

Redakcija
Redakcija

Sadarbībā ar Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmiju, “Wise Music Society” un “Gray Cat Studio”, 2017.gada 6.jūnijā mūzikas mīļotājiem tiek piedāvāta unikāla iespēja apmeklēt pasaules slavenās grupas “De Phazz” dvēseles - Karla Friersona (Karl Frierson) vokālo meistarklasi.

Karls Friersons ir ne tikai grupas "De Phazz" vokāls, bet veiksmīgi darbojas arī kā solo mākslinieks. Gada izskaņā klajā nāks mūziķa otrais albums "Cooking Up The Soul".

Vokālo nodarbību laikā Karls sola mūs iepazīstināt ar tā dēvēto “Totall body singing method”,kas veido pārliecību par JEBKURU dziedāšanas stilu, kā iesācējiem tā arī profesionāļiem. Šī metode paplašina vokālo diapazonu un atklāj Jūsu patiesās balss iespējas, kā arī sniedz mieru un relaksāciju ķermenim.

Grupas “De Phazz” daiļrades pamatā ir "soul", "downtempo" un viegla džeza sintēze, kuru paspilgtina juteklisks vokāls un dažkārt arī neuzbāzīgi hip-hopa un latino elementi.

1997.gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents Pits Baumgartners, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus profesionāļus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Friersonu un Petu Apltoni.

Nodarbības norisināsies 2017.gada 7.jūnijā, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, 328.auditorijā, vietu skaits ir ierobežots. Pieteikšanās: contact@karlfrierson.com