Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Līga Rīdere 8. martā dāvina dziesmas “Ja tu mīli” remiksu

Redakcija
Redakcija
Līga Rīdere ir tā sirsnīgā vetārste, kas ieguva 2.vietu XFaktora pirmajā sezonā un no tās dienas kļuvusi ļoti iemīļota māksliniece daudziem klausītājiem. Māksliniece uz lauriem neguļ, bet katru dienu strādā, lai šogad izdotu savu pirmo solo albumu. Šodien, starptautiskajā Sieviešu dienā, māksliniece visām sievietēm dāvina savas pirmās solo dziesmas “Ja tu mīli” remiksu.

Līgas pirmā oficiālā dziesma “Ja Tu mīli” bija kā mazs albuma priekšvēstnesis, kas tika izdots 2018.gada 24.augustā. Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Vitholds Smolders. Dziesmas producenti - Vitholds Smolders, Ritvars Šreibers, Klāvs Skujiņš. Dziesmas oriģinālieraksta, miksa un māstera producents ir Kārlis Šteinmanis. Dzīvos instrumentus iespēlēja paši dziesmas producenti - Klāvs Skujiņš (bungas), Ritvars Šteibers (ģitāra un akustiskā ģitāra), bet bass - Arturs Gruzdiņš. Bet dziesmas remiksa autors ir labi zināmais latviešu populārāko dziesmu remiksētājs Mart Inc. jeb Mārtiņš Pīzelis.
Vērtējums: