Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Markus Riva un Samanta Tīna jaunajā videoklipā „Man nesanāk”

Redakcija
Redakcija
Oktobra izskaņā pirmatskaņojumu piedzīvoja pirmais Markus Rivas un Samantas Tīnas duets ar nosaukumu „Man nesanāk”. Skaņdarbs īsā laikā izpelnījies lielu klausītāju atzinību un izraisījis plašu interesi par šo savienību arī ārpus Latvijas robežām. Nu skatītāju un klausītāju vērtējumam tiek nodots arī dziesmas video.
Inicatīva un video stāsta ideja pieder pašam Markum, savukārt klipa māksliniecisko noformējumu viņš uzticējis režisoram Pāvelam Trebuhinam, ar ko sadarbojas jau ilgus gadus. Par zvaigžņu grimu parūpējusies Samantas iecienītā grima māksliniece Jana Kozlova, un fimēšana notikusi fon Trompovska kvartālā.

Kā ziņots, „Man nesanāk” ir trešais singls no gaidāmā Markus Rivas studijas albuma latviešu valodā, kas gaidāms vēl šoruden. Dziesma izdota ar Latvijas Mūziķu un producentu apvienības (LaIPA) piešķirto stipendiju.
Vērtējums: