Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: GUNCHA piedāvā jauno singlu un mūzikas video

Redakcija
Redakcija
Latviešu Hip-Hop, Trap izpildītājs GUNCHA piedāvā jauno singlu un mūzikas video klipu ar nosaukumu “Nauda ir Spēks”. Mūzikas izpildītājs GUNCHA piedāvā savu jauno singlu un mūzikas video klipu ar nosaukumu “Nauda ir Spēks”. Dziesma tika rakstīta zem hip-hop apakš žanra trap stilā, kas pēdējos gados ļoti veiksmīgi atspoguļojies daudziem hip-hop izpildītājiem Latvijā. Dziesma tika sarakstīta priekš tiem cilvēkiem, kam dzīvē noteicošais ir nauda, izpildītājs atdzīst, ka tā ir vajadzīga mūsu dzīvē, bet nauda nevar pārņemt mūsu dzīvi. Tāpēc šādā manierē tika sarakstīta jaunā dziesma. Katris dziesmā atradīs kaut ko priekš sevis, tāpēc nospied atskaņošanas “Play” pogu un uzzini dziesmu.

Dziesmu producēja un sarakstīja pats izpildītājs GUNCHA. Dziesma tika ierakstīta pie Latviešu hip-hop producenta Tablis, kurš arī samāsterēja līdz tagadējam gala produktam. Video filmēja Ivo Buģis, bet samontēja līdz gala procesam pats izpildītājs.
Vērtējums: