Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Saldās sejas” ar dziesmu pateicas par dāvanām

Redakcija
Redakcija
Vecās skolas (jeb old school) muzikālā grupa “Saldās sejas”, kopā ar vienu no tās dibinātājiem Guntaru Raču un īpašajiem visiem Ivo Fominu, “Dzeguzīti”, Mārtiņu Ruski, Katrīnu Binderi un citiem, jau nākamnedēļ uzsāk savu Ziemassvētku koncertu sēriju “Reiz Ziemassvētkos 2”.

Pirmais koncerts notiks jau 11. decembrī, VEF Kultūras pilī, Rīgā. Tāpēc grupa steidz savus klausītājus iepazīstināt ar jaunajām dziesmām, kuras būs dzirdamas koncertos. Un kā pirmo piedāvā Tomasa Kleina dziesmu “Paldies par dāvanām”, kuras pamatā ir Guntara Rača dzejolis no pagājušajā gadā izdotās dzejoļu grāmatas “Reiz Ziemassvētkos”.

Tomass Kleins: “Nevajadzētu šo dziesmu uztvert pārāk nopietni.”

Guntars Račs: “Pievienojos Tomasa teiktajam, ka šī ir mūsu muzikālā dauzīšanās, kas mums atvēra acis un tagad mēs beidzot sapratām, kādam žanram var pieskaitīt grupu “Saldās sejas”. Tas ir vecais labais “old school”, jeb latviski “vecās skolas” Liepājas roks. Bieži vien vidzemnieku izsmiets, bet mums pašiem tik ļoti pazīstams un saprotams, tāds, kuram ir savas pamatīgas tradīcijas, kas balstās uz ģitāras rifiem un neiztrūkstošiem ģitāras solo.”
Vērtējums: