Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Izdota Eduarda Rozenštrauha populārāko dziesmu nošu grāmata

Redakcija
Redakcija

Leģendārais un tautā ļoti mīlētais latviešu dziesminieks Eduards Rozenštrauhs ir dzimis 1918. gada 13. augustā, neilgi pirms Latvijas valsts pasludināšanas, šī paša gada novembrī. Atzīmējot leģendārā dziesmu autora un izpildītāja simtgadi, klajā nākusi Rozenštrauha 30 populārāko dziesmu nošu grāmata. Grāmata, un jau pirms neilga laika izdotā dziesmu CD izlase, būs pieejami arī gaidāmajos komponista lielās jubilejas dižkoncertos, kuri augustā norisināsies Tukumā, Bauskā, Dzintaros, Jēkabpilī un Alūksnē.

Grāmatā atradīsiet tādas leģendām apvītas dziesmas kā Zilais lakatiņš, Vecās likteņdzirnas, Jaunība, Jāņu nakts un citas! Šī grāmata ir jau piecpadsmitā grāmata MicRec populārāko latviešu dziesmu nošu sērijā, kurā atrodami arī dziesmu krājumi bērniem, grupu “Prāta Vētra” un “Līvi” dziesmu apkopojumi, Ulda Marhileviča, Guntara Rača un Mārtiņa Freimaņa skaņdarbu izlases, Laura Reinika hitu nošu grāmata un, protams, Raimonda Paula megahitu apkopojums.
Grāmatas pieejamas “Jānis Roze”, “Valters un Rapa”, kā arī “Zvaigzne ABC” grāmatnīcās, vai pasūtāmas MicRec mājaslapā internetā. Šonedēļ visas nošu grāmatas meklējiet arī īpašajā Dziesmusvētku laika tirdziņā Vērmanes dārzā un Mežaparka estrādē.

Šonedēļ klajā nāks vēl viens īpašs nošu izdevums “100 vispopulārākās latviešu dziesmas 1.daļa”, grāmata, kurā atradīsiet skaistākās latviešu tautasdziesmas, Raimonda Paula hitus, senos šlāgerus un populārākās tautas ziņģes, kā arī Zigmara Liepiņa, Mārtiņa Brauna, Prāta Vētras un daudzu citu autoru vispazīstamākās dziesmas. Viss, kas vajadzīgs kārtīgam letiņam gan Dziesmusvētku laikā, gan arī citus svētkus svinot!

Visas MicRec līdz šim izdotās grāmatas: https://goo.gl/RN8tU3