Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Ivo Fominam jauna dziesma VIENMĒR

Redakcija
Redakcija
Šodien Ivo Fomins klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko dziesmu “Vienmēr”, kura ir īpaši personiska.

Dziesmu “Vienmēr” kopā ar Ivo, producēja un ģitāru partijas ieskaņoja ģitārists Roberts Dinters, bet miksēja Jānis Kalve. Ierakstā piedalās grupas dalībnieki – Zigmārs (Ziggy) Miemis (taustiņi), Kristaps Leitis (Bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas). Dziesmas video izveidojis Kaspars Dvinskis (Dween Production). Filmēts Liepājas Latviešu biedrības namā, kuras vadībai Ivo saka lielu paldies. Cita starpā Ivo Fomins šogad uzstādījis savdabīgu rekordu, jo viņa šī gada sākumā publicētā dziesma “Cilvēks”, dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” iknedēļas populārāko dziesmu topā noturējās 34 nedēļas pēc kārtas, ne reizes vien ierindojoties godpilnajā pirmajā pozīcijā. Neko tādu vēl nav spējusi paveikt neviena no šajā aptaujā jebkad iekļautajām dziesmām. Kā būs ar jauno dziesmu? Tad jau redzēsim!

Tuvākā iespēja redzēt Ivo Fominu uz skatuves ir jau šomēnes, jo Ivo, arī šogad, būs Guntara Rača un grupas “Saldās sejas” koncertu sērijas “Reiz Ziemassvētkos 2” īpašais viesis un uzstāsies koncertos 11.12. Rīgā (VEF), 14.12. Rēzeknē (Gors), 15.12. Cēsīs plkst. 15.00 un 19.00 (papildkoncerts), 20.12. Kalnu k/n, 21.12. Ventspilī (Jūras vārti) un 22.12. savās mājās – Liepājā (Lielais dzintars) plkst. 15.00 un 19.00 (papildkoncerts).
Vērtējums: