Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: INOKENTIJS MĀRPLS piesaka jaunu kompozīciju

Redakcija
Redakcija
“Tumsas aizsegā / Tumsas aizsegā / No melnas nakts Ir ausis rīts...” Smagā pankroka muzikālā apvienība “Inokentijs Mārpls” piedāvā klausītajiem klausītājiem savu interpretāciju par pasaku meistara Kārļa Skalbes pasaku “Kaķīša dzirnavas”, iepazīstinot ar trešo no muzikālas izlases “Skalbe. Dzirnavās”, ko šī gada rudens nogalē klajā laidīs NABA MUSIC / MELO RECORDS.

Jauno mūzikas un mākslas albumu veido: dzejnieks un mūziķis Imants Daksis un grupa “The Bubble Gum expLOTION”, Evija Vēbere, “Plenērs”, “Inokentijs Mārpls”, “Dzelzs vilks”, Elizabete Balčus, “Difūzija”, “Baložu Pilni Pagalmi”, “Gas of Latvia”, “Zig Zag”, “Oranžās brīvdienas” un MNTHA. Vizuālo stāstu izstāsta jaunās mākslinieces no Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas Reklāmas dizaina izglītības programmas 2. kursa un pedagoģe Klāra Grundšteine, animācijas un video salikumu veido – Valters Mednieks.

Muzikālā izlase tiek īstenota ar Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Latvijai – 100” atbalstu.
Vērtējums: