Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Aminata sadarbībā ar “Sony Music” izdod singlu

Redakcija
Redakcija
Latvijas popmūzikas dziedātāja Aminata noslēgusi līgumu ar starptautisko promocijas kompāniju “Hitmaker”, kas viņas jauno singlu “Don’t Talk About It” realizēs sadarbībā ar distribūcijas kompāniju “The Orchard”, kā arī ar industrijas milzi “Sony Music”, kas ir viena no ietekmīgākajām skaņu ierakstu kompānijām visā pasaulē. Jaunajam singlam Spānijā uzfilmēts arī video.

Nākamā gada sākumā Aminata plāno izdot savu trešo albumu, kas sekos labus panākumus Latvijā un arī ārvalstīs guvušajiem “Inner Voice” un “Red Moon”. Kopā ar ārzemju producentiem ir noritējis produktīvs jaunu dziesmu rakstīšanas darbs, kas šogad rezultējas vairāku jaunu singlu izdošanā. Singls “Don’t Talk About It” pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams Latvijas radiostacijās. Radio pirmatskaņojums – 31. augustā pēc pulksten 14.00 “Radio SWH”.
Vērtējums: