Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


„Podruga” izdod debijas minialbumu un izziņo prezentācijas koncertu

Redakcija
Redakcija

2. maijā iznācis elektropopa dueta „Podruga” debijas minialbums „YPA!”, kurā apkopotas 5 dziesmas, tajā skaitā singls „Wishful Thinking”. Ieraksta prezentācijas koncerts norisināsies 13. maijā klubā „ONE ONE” (Šarlotes iela 18a).

Pašizdotais ieraksts straumēšanai un iegādei pieejams: https://podruga.bandcamp.com/album/ypa-ep

„YPA!” ir prieka izsauciens jaunam sākumam, kas arī iezīmē ieraksta noskaņu. Minialbuma vizuālais noformējums un skaņu elementi saistīti ar kosmosa – plašuma un brīvības tēmu. „„YPA!” ir aicinājums rast sevī brīvību, kā arī priecāties par vienkāršo un skaisto dzīvē – sapņiem, pašizpausmi, vienotību ar citiem cilvēkiem,” norāda mūziķi. Muzikāli to veido dažādu deju mūzikas žanru elementi, kas ietērpti 80. gadu skaņu celiņu noskaņās.

Jaunā minialbuma prezentācija notiks 13. maijā klubā „ONE ONE”. Tajā bez dueta „Podruga” uzstāsies arī vairāki īpašie viesi.

Vairāk informācijas: ej.uz/podruga1305

„Podruga” sastāvā ir vokāliste, tekstu autore un producente Alise Stefanoviča un mūzikas producents, izpildītājs Reinis Rabenau. Minialbums ierakstīts koprades telpā "Skola6” izveidotajā "Artsound Records” ierakstu studijā (Cēsis).