Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Pazīstamais mūziķis Dmitrijs Lanskojs radījis skaņu celiņu seriālam “Filfak”

Redakcija
Redakcija

Muzikālās apvienības Lanskoy & Co līderis sarakstījis dziesmu “Tu man patīc”, kas kļuvis par jaunā seriāla “Filfak” skaņu celiņu. Aprīlī televīzijas kanālā TNT pirmizrādi piedzīvojušais seriāls ieguvis popularitāti arī Latvijā. Pavisam nesen notika mūzikas video prezentācijas pasākums.

Skaņdarba un video autori ir “jaunie rīdzinieki” Dmitrijs un Jekaterina Lanskiji, kuri pirms dažiem gadiem pārcēlās uz Latviju un aktīvi darbojas Latvijas šovbiznesā.

Projekts Lanskoy & Co. jau pazīstams ar saviem skaņu celiņiem populārajiem krievu seriāliem “Fizruks” un “Adaptācija”, bet tā līderis Dmitrijs Lanskojs – kā seriālu “Saldā dzīve”, “80-tie”, “Reālie džeki”, “Nabaga ļaudis” un daudzu citu muzikālais producents.

“Darbs pie dziesmas “Tu man patīc” bija īpašs,” par tā tapšanu saka producents, mūzikas autors un izpildītājs Dmitrijs Lanskojs. “Producents Antons Zaicevs – seriāla “Filfak” idejas autors – piedāvāja man radīt mūziku Permas autora Alekseja Maļceva dzejolim, ko viņš sarakstījis studiju laikā. Dzejas rindas ir piesātinātas ar pirmās mīlestības jūtām. Es sarakstīju mūziku un sanāca koša, pavasarīga dziesma par emociju izvirdumu, viesuļvētru, kas plosās sirdī – to, kas notiek katrā, kurš ir pa īstam iemīlējies.”

Dzejnieka rindas mūzikas video iedzīvinājusi Jekaterina Lanskaja. Līdzās Lanskoy & Co. mūziķiem mūzikas video piedalījās apburošāsMoscow Ballet clubdejotājas. Video tiek risinātas divas sižeta līnijas. Neiztiek arī bez konflikta, bet visus beigās vieno mūzika. Dziesma noteikti uzrunās tos, kas nevar sagaidīt iestājamies siltu laiku un atnākam lielo mīlestību, tās video izdevies spilgts, pozitīvs un patiešām pavasarīgs.

Dziesmas “Tu man patīc” mūzikas video

Mūzikas autori: Dmitrijs Lanskojs, Artjems Terehins
Vārdu autors: Aleksejs Maļcevs
Mūzikas video veidotāji:
Režisore: Jekaterina Lanskaja
Operators: Kirils Pašovkins
Producents:Dmitrijs Lanskojs

iTunes - https://goo.gl/RTeJ3G
Google Play - https://goo.gl/hpaV7v
Music.Yandex - https://goo.gl/MwRZha
Zvooq - https://goo.gl/fw62OW

Muzikālais projekts Lanskoy&Co Facebook: https://www.facebook.com/lanskoymus...